Autoverzekeringen voor de tweede gezinsauto

Bij AutoVerzekeringen.nl krijgt u op de autoverzekeringen voor een tweede gezinsauto dezelfde korting op de premie als op de autoverzekering van de eerste gezinsauto. De eerste gezinsauto dient wel via AutoVerzekeringen.nl verzekerd te zijn.

Korting op autoverzekeringen voor tweede gezinsauto
Op een autoverzekering bouwt de regelmatig bestuurder de schadevrije jaren op. Voor ieder jaar dat de bestuurder schadevrij heeft gereden krijgt de bestuurder een extra schadevrij jaar op zijn autoverzekering. Hoe meer schadevrije jaren hoe hoger de korting op de premie van de autoverzekering. Als u een extra tweede auto aanschaft heeft de regelmatig bestuurder van deze extra auto meestal nog geen schadevrije jaren opgebouwd en start dus met een lage korting op premie van de autoverzekering.

Extra korting op de autoverzekering voor de tweede gezinsauto
Als de tweede gezinsauto bij de zelfde verzekeraar als de autoverzekering van de eerste auto afgesloten wordt ontvangt u op de autoverzekering voor de tweede gezinsauto meestal dezelfde korting als op de autoverzekering van de eerste gezinsauto, meestal wel tot een bepaald maximum. Ondertussen bouwt u op de autoverzekering voor de tweede gezinsauto ook wel gewoon weer schadevrije jaren op.

AutoVerzekeringen.nl is nóg gunstiger!
Normaal bent u voor de autoverzekering van de tweede gezinsauto veroordeeld tot de verzekeraar van de eerste autoverzekering. Deze hoeft zeker niet de gunstigste te zijn. Als u de eerste én de tweede autoverzekering via AutoVerzekeringen.nl afsluit kunt u ook voor de autoverzekering van de tweede auto een uitgebreide vergelijking maken. De verzekeraar van de tweede auto hoeft niet het zelfde te zijn als de verzekeraar van de eerste autoverzekering. Toch krijgt u op de autoverzekering voor de tweede gezinsauto wel dezelfde korting als voor de autoverzekering op de eerste auto. Voordeliger kunnen wij het niet maken.

Bereken het voordeel op je beide autoverzekeringen
Volg de onderstaande stappen om jouw voordeel op de beide autoverzekeringen te berekenen :

  1. Vergelijk de premie voor de eerste autoverzekering
  2. Vergelijk de premie voor de tweede gezinsautoverzekering en vul bij de gegevens in welke verzekeraar het gunstigste was voor de eerste autoverzekering
  3. Tel premie 1 en 2 bij elkaar op en tel de premies van de huidige autoverzekeringen bij elkaar op en bekijk welke combinatie het gunstigste is
  4. Vraag de nieuwe autoverzekeringen aan via AutoVerzekeringen.nl. Zet de ingangsdatum ongeveer 1,5 maanden in te toekomst in verband met de opzegtermijn van de huidige autoverzekeringen.
  5. Beëindig je huidige autoverzekeringen per ingangsdatum van de nieuwe autoverzekering.
  6. Ieder jaar worden voor de autoverzekeringen voor beiden auto's automatisch een nieuwe vergelijking gemaakt en sturen wij het voorstel met de gunstigste aanbieding per mail toe. Altijd de gunstigste verzekering!