Mondial Assistance

Sinds 15 november 2008 opereren alarmcentrale Mondial Assistance en Elvia Reisverzekeringen onder één naam: Mondial Assistance. Onze naam vertelt waar wij voor staan, namelijk wereldwijde hulpverlening. Daarmee zijn wij het eerste en enige merk dat reisverzekeringen en hulpverlening onder dezelfde naam aanbiedt. We opereren wereldwijd. 24 uur per dag en 7 dagen per week. In de wereld zijn we marktleider op ons gebied. Bijna elke seconde nemen we ergens ter wereld een melding in behandeling. In Nederland verzorgen wij de medische hulpverlening voor meer dan 3,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor ruim 1,9 miljoen auto’s.

Onze verzekeringen worden verkocht via tussenpersonen, maar kunnen ook direct online worden afgesloten. Met de vele verschillende typen verzekeringen kan er altijd perfect afgestemd worden op de wensen van de reiziger. Ook kunnen reis- en annuleringsverzekeringen praktisch en voordelig gecombineerd worden.
 
Mondial Assistance Group
Mondial Assistance behoort tot de internationale Mondial Assistance Group. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Mondial Assistance Group opereert met bijna 10.000 medewerkers op vijf continenten, in meer dan 28 landen. 250 miljoen klanten profiteren van de diensten van de groep, dat is 4% van de hele wereldbevolking. In 2007 heeft de groep 45 miljoen telefoontjes aangenomen en in totaal 10,3 miljoen dossiers afgehandeld. De groep werkt, vaak onder private label, onder andere voor (zorg)verzekeraars, reisagenten, automerken en leasemaatschappijen.

Bron : www.Mondial-assistance.nl
 
 

Berekenen en afsluiten

Informatie en berekenen Mondial Assistance Pechhulp
Informatie en berekenen Au pair verzekering

 

Goedkoopste autoverzekeringen vergelijken met hoge kortingen
Besparen op uw autoverzekering? Klik hier om de goedkoopste autoverzekeringen te vergelijken, te berekenen en autoverzekeringen direct met hoge korting online af te sluiten. Jaarlijks automatisch een nieuwe vergelijking van uw autoverzekering om ook nog eens altijd de goedkoopste autoverzekering te houden! Premie autoverzekering berekenen >>