Onna Onna

Onna Onna is een autoverzekering speciaal voor vrouwen met vele voordelen. Onna Onna biedt meestal niet de allergoedkoopste autoverzekering, maar wel de meest complete autoverzekering met het meeste gemak en de meeste service.

Speciale autoverzekering voor vrouwen
De Onna Onna autoverzekering is speciaal voor vrouwen. Vrouwen krijgen een lagere premie voor hun autoverzekering, omdat vrouwen minder ongelukken hebben dan mannen. Daarnaast biedt de autoverzekering van Onna Onna heldere en eenvoudige polisvoorwaarden en heel veel service en gemak.

Gratis pechhulp
De Onna Onna Autoverzekering biedt onder andere gratis pechhulp. Bij een WA en WA+ autoverzekering biedt Onna Onna gratis pechhulp in Nederland. Bij een WA met Volledig casco dekking biedt Onna Onna gratis pechhulp in heel Europa. De premie is iets hoger, maar je bespaart ongeveer € 60,- per jaar voor je pechhulp.

Service met Serious Assist
Als je een ongeval of een aanrijding hebt gehad biedt de Onna Onna autoverzekering een gratis hulpdienst via Serious Assist die jou binnen 30 minuten komt helpen en direct alles voor je regelt. De premie van de Onna Onna autoverzekering is dus wel iets hoger, maar daar krijg je veel service en gemak voor terug.

Onna Onna autoverzekering als beste uit de test
Uit het onderzoek (12-05-2012) van het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView en uit de test van de Consumentenbond komt de Onna Onna autoverzekering als 1e uit de test. Klik hieronder op de banner om zelf eens de premie voor de Onna Onna autoverzekering te berekenen.

Naar website van Onna Onna voor de Onna Onna Autoverzekering

500x500 v1