Goedkoopste autoverzekeringen voor Volkswagen Golf

Goedkoopste autoverzekeringen voor uw Volkswagen Golf vergelijken en de gunstigste autoverzekering voor uw Volkswagen Golf direct online afsluiten. De autoverzekeringen voor uw Volkswagen Golf kunt u vergelijken op goedkoopste premie en de gunstigste voorwaarden. De autoverzekering voor de Volkswagen Golf wordt door ons ieder jaar automatisch opnieuw vergeleken. Beheer de autoverzekering voor uw Volkswagen Golf via onze eigen App.

Autoverzekering voor Volkswagen Golf GTE, GTI of Cabrio

Voor een autoverzekering de hybride Volkswagen Golf GTE kunt u een uitgebreide vergelijking maken van een groot aantal verzekeraars.

Ook voor de Volkswagen Golf Cabrio kunt u een groot aantal verzekeraars vergelijken. Houdt u wel rekening met de eis voor de meeste autoverzekeringen voor een Volkswagen Golf Cabrio voor een SCM klasse 3 alarm.

Heeft u een Volkswagen Golf GTI of R 4motion dan dient u ook rekening te houden met meestal de eis voor een SCM klasse 3 gecertificeerd alarm. Ook voor jonge bestuurders bieden wij verschillende autoverzekeringen in de vergelijking aan.

Autoverzekering van Volkswagen Bank

Volkswagen biedt ook autoverzekeringen voor uw Volkswagen Golf aan. Uiteraard kunt u de aanbieding van Volkswagen vergelijken met onze autoverzekeringen. Naast de goedkoopste premie zijn de voorwaarden voor uw autoverzekering ook belangrijk. Hier een aantal belangrijke punten van de Volkswagen autoverzekering:

 • De Volkswagen autoverzekering heeft een eigen risico van € 350,- tenzij de reparatie door een Volkswagen dealer wordt uitgevoerd
 • De Volkswagen Golf is gedurende 15 maanden verzekerd voor de aanschaf- of nieuwwaarde (basispolis)
 • De verzekeraar voor de Volkswagen autoverzekering is Generali Schadeverzekering Maatschappij en de volkswagen autoverzekering wordt afgesloten via VVS Assuradeuren B.V.

Oldtimerverzekering Volkswagen Golf

Heeft u een Volkswagen Golf generatie 1, 2 of 3 die u wilt verzekeren? Als uw Volkswagen Golf 20 jaar of ouder is, dan kunt u waarschijnlijk een goedkope oldtimerverzekering afsluiten voor uw Volkswagen Golf. Klik hier om een vergelijking van de goedkoopste oldtimerverzekeringen voor uw Volkswagen Golf te maken.

 

Voordelen van AutoVerzekeringen.nl :

 • Goedkoopste : Hoge extra korting voor het zelf online aanvragen van de goedkoopste autoverzekeringen
 • Vergelijken : Vergelijk groot aantal autoverzekeringen op goedkoopste premie en voorwaarden vergelijken
 • Betrouwbaar : Al meer dan 1 miljoen verzekeringen lopen via onze serviceorganisatie
 • Gemak : Jaarlijkse automatische vergelijking van de autoverzekering en bericht als je kunt besparen
 • Service : Autoverzekeringen 24x7 online beheren, altijd bereikbaar via e-mail, snelle schadebehandeling
 • Digitaal en online : Eenvoudige online klantenpagina om alles snel en makkelijk online zelf te regelen
 • Professioneel : Wij hebben alle vergunningen en zijn aangesloten bij branchevereniging Adfiz
 • Oplossingen : Speciale autoverzekeringen als u problemen heeft met afsluiten van een autoverzekering