Schade melden voor autoverzekeringen

Bij AutoVerzekeringen.nl kunt u een schade op de autoverzekering online melden. Als u een schade aan uw auto heeft is dit uiteraard heel vervelend. Bij AutoVerzekeringen.nl proberen wij de autoschade dan zo snel en zo goed mogelijk voor u op te lossen.

Meld de schade aan uw auto of aanrijding online voor een razendsnelle behandeling van uw schade via de autoverzekering. De schades op autoverzekeringen zijn aan AutoVerzekeringen.nl te melden via uw persoonlijke klantenmap of door de gegevens van de autoverzekering en de schade hieronder direct in te vullen.

Schade melden via AutoVerzekeringen PolisMap.nl

Klik hier of op het plaatje rechts om in te loggen op de PolisMap van AutoVerzekeringen.nl en om vervolgens uw schade eenvoudig en snel aan ons te melden. Vergeet u niet de achterzijde van het aanrijdingsformulier in te vullen. U kunt inloggen met uw e-mailadres en uw code. Heeft u deze nog niet ontvangen? Stuurt u ons dan een e-mail of bel naar 0900-0266 (€ 1,- per gesprek) en wij maken de inlogcode alsnog voor u aan. Inlogcode voor het inloggen op AutoVerzekeringen PolisMap vergeten? Klik op "Code vergeten?"

Schadehertseller voor schade op uw autoverzekering zoeken

Als u schade heeft en u laat deze door een aangewezen herstellen repareren, dan ontvangt u meestal een flinke korting op uw eigen risico. Bij enkele verzekeraars voor autoverzekeringen bent u verplicht om uw schade bij een aangewezen hersteller te laten repareren. Kijk op uw groene kaart waar u de schade het beste kunt laten herstellen.

MobielSchademelden voor autoverzekeringen

Bij AutoVerzekeringen.nl kunt u de schade op autoverzekeringen nu ook mobiel via uw telefoon of tablet melden. Download de App in de iTunes AppStore, via de Android Store of ga naar MobielSchadeMelden.nl. Kies Voogd & Voogd als verzekeraar voor je autoverzekering.

 

Online autoschade melden op je autoverzekering