Spring naar hoofd-inhoud

Jaarlijks automatisch een vergelijking voor je autoverzekering

Bij het afsluiten van je autoverzekering kies je de goedkoopste autoverzekering. Na een jaar worden de premies van alle autoverzekeringen aangepast. Je zou dan opnieuw een vergelijking moeten maken of je na dit jaar nog steeds de voordeligste autoverzekering hebt. Dat is veel werk. Autoverzekeringen maakt jaarlijks automatisch een vergelijking voor je autoverzekering. Bij AutoVerzekeringen.nl houdt je dus ieder jaar de goedkoopste autoverzekering. Daar hoef je niets voor te doen.

Voor klanten doen wij dit ieder jaar automatisch

Als je een autoverzekering bij ons hebt afgesloten, dan maken wij ieder jaar automatisch een nieuwe vergelijking voor je. Je autoverzekering wordt steeds voor een jaar afgesloten en wordt na een jaar automatisch velengd. Op dat moment kan het zijn dat je eigen verzekeraar de premie wijzigd. Het kan ook goed zijn dat er na een jaar gunstigere autoverzekeringen te vinden zijn. Je ontvangt van ons automatisch een e-mail of je kunt besparen op je autoverzekering of niet.

De omzetting wordt helemaal door ons in orde gemaakt

Je hoeft hier zelf dus niets voor te doen. Na een jaar ontvang je van ons een e-mail of je kunt besparen of niet. Je hoeft alleen te laten weten of je akkoord bent met het voorstel. Daarna zullen wij de autoverzekering voor jou omzetten. Ook hier hoef je verder niets voor te doen.