Spring naar hoofd-inhoud

Collectieve verzekering via werk voordeliger?

Voor autoverzekeringen kun je verschillende kortingen krijgen. Je kunt soms een collectiviteitskorting krijgen voor het afsluiten van een autoverzekering via je werkgever. Ook is er een lidmaatschapskorting, zoals bijvoorbeeld van de ANWB. Via AutoVerzekeringen.nl krijg je standaard altijd een hoge korting op je premie.

Soms krijg je via je werkgever extra collectiviteitskorting op schadeverzekeringen en autoverzekeringen. Deze korting wordt aangeboden omdat je werkgever dan een collectieve afspraak voor al het personeel met één verzekeraar heeft gemaakt, maar is deze verzekering wel echt zo goedkoop? Maak op deze website een vergelijking en overtuig jezelf dat wij een gunstigere autoverzekering bieden!

Collectieve autoverzekering niet goedkoper!

Meestal krijg je deze collectieve korting bij uw werkgever maar voor één verzekeraar. Dit hoeft dus niet altijd de gunstigste verzekeraar voor bijvoorbeeld de autoverzekering te zijn.  Als deze ene verzekeraar relatief duur is en daar de korting af haalt, kan het zijn dat deze collectieve autoverzekering nog altijd relatief duur is. Als je een vergelijking maakt van autoverzekeringen kun je vaak voordeliger uit zijn, ondanks de collectiviteitskorting. Dit komt omdat wij standaard al een royale korting op onze autoverzekeringen berekenen én je maakt een vergelijking van een groot aantal autoverzekeringen.

Standaard collectiviteitskorting bij AutoVerzekeringen.nl

Op AutoVerzekeringen.nl maak je een vergelijking van de goedkoopste autoverzekeringen. Daarnaast ontvang je bij AutoVerzekeringen.nl ook altijd nog een extra korting op je autoverzekering. De korting van AutoVerzekeringen.nl is vaak nog hoger dan de collectiviteitskorting via je werkgever. De korting is al in de premievergelijking verwerkt. Je krijgt dus automatisch de goedkoopste premie voor de autoverzekeringen te zien.

Durf jij de uitdaging aan?

De vergelijking van de autoverzekeringen heb je in 5 minuten gemaakt. Durf jij het risico te lopen dat je kunt besparen op je autoverzekering? Klik hier om eenvoudig te ontdekken hoeveel je kunt besparen op de premie van je autoverzekering.

 

Autoverzekering aanvragen

Maak een uitgebreide vergelijking voor autoverzekeringen inclusief collectieviteitskorting, ledenkorting en standaard internetkorting. Klik hier om de premie voor je autoverzekering te berekenen inclusieve onze hoge online korting.