Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Over autoverzekeringen

Specificaties van alle auto's opzoeken en vergelijken?

29-06-2021 20:00

Specificaties van alle auto's opzoeken en vergelijken via de carbase van AutoWeek. In de database van AutoWeek vind je alle kenmerken van alle auto's. Voor de autoverzekering kun je bij ons terecht.

Auto uitlenen? Hier moet je op letten!

10-06-2021 13:45

Een kwart van de mensen die hun auto weleens uitlenen denkt dat degene die de auto leent verzekerd moet zijn. Maar dat is niet zo. In geval van een schade is het de verzekering van de uitlener, die de schade dekt.

Waarom is de autoverzekering in corona tijd niet goedkoper?

12-05-2021 09:26

Waarom zijn autoverzekeringen eigenlijk niet goedkoper geworden? We zijn toch veel minder de weg opgegaan? Het heeft ermee te maken dat verzekeraars naar statistieken op de wat langere termijn kijken. Dat neemt echter niet weg dat je best weer eens naar je autoverzekering kunt kijken!

Schade laten uitkeren of zelf betalen? BestelautoVerzekeringen.eu maakt na iedere schuldschade een claimanalyse (copy 1)

15-03-2021 20:26

Schade laten uitkeren of zelf betalen? Wij maken na iedere schuldschade een claimanalyse. Een schade zelf betalen kan gunstiger zijn dan de hogere premie

Wie krijgt de schadevrije jaren na een scheiding?

03-03-2021 08:31

Wie de auto op zijn of haar naam heeft staan, bouwt schadevrije jaren op en dus de premiekorting. In geval van scheiding krijgt de ex-partner daardoor een veel hogere verzekeringspremie.

Een aanrijding? Breng goed de situatie in kaart!

18-02-2021 12:43

Het is belangrijk om ondanks de ‘schrik’ van de aanrijding met je auto altijd heel goed de situatie en omstandigheden in kaart te brengen.


Nieuwsarchief

Meer nieuwsberichten

Autoverzekering aanvragen

Klik hier om via ons de premie voor je autoverzekering te berekenen en de gunstigste autoverzekering direct online via ons aan te vragen. Autoverzekering aanvragen >>