Spring naar hoofd-inhoud

Gratis verhaalservice van AutoVerzekeringen.nl

Voor het gratis verhalen van schade aan je auto op de veroorzaker van de schade

Een gratis verhaalservice voor het verhalen van een schade aan je auto op een aansprakelijke tegenpartij. AutoVerzekeringen.nl biedt de gratis verhaalservice aan. Deze verhaalservice biedt gratis juridische hulp bij het verhalen van je schade op een tegenpartij. Handig als je geen (verhaals)rechtsbijstandsverzekering hebt.

 

Kosteloze verhaalservice van 112schade.nl

Via AutoVerzekeringen.nl bieden wij je de kosteloze verhaalservice van 112schade.nl aan. 112schade.nl biedt juridische hulp voor letselschade, materiële schade of loonkosten. Deze service is gratis, omdat de kosten voor het verhalen van de schade door de tegenpartij betaald worden. Verder krijgt je toegang tot een online dossier. Tot slot ontvang je doorlopend statusinformatie per e-mail.

 

Verschil tussen 112schade.nl en (verhaals)rechtsbijstandsverzekering

De verhaalservice van 112schade.nl en een (verhaals)rechtsbijstandsverzekering zijn niet het zelfde. Er zijn namelijk een aantal belangrijke verschillen.

 

Gratis service of premie betalen

De service voor het verhalen van een schade van 112schade.nl is een gratis service voor als je zelf geen rechtsbijstandsverzekering hebt. Voor een uitgebreidere verhaalsrechtsbijstandsverzekering bij een autoverzekering of een uitgebreide rechtsbijstandsverzekering betaal je namelijk wel een premie.

 

Gerechtelijke procedure

De kosten voor een gerechtelijke procedure worden door 112schade.nl niet betaald. Die moet je dan dus wel zelf betalen. De kosten van een gerechtelijke procedure zijn op een verhaalsbijstandsverzekering of een rechtsbijstandsverzekering namelijk (bijna altijd) wel verzekerd.

 

Verhaal van een schade in het buitenland

112schade.nl biedt dekking voor verhaal van een schade in Nederland. Ook als de tegenpartij uit het buitenland komt kun je bij 112schade.nl terecht. Als je een schade in het buitenland wilt verhalen dan heb je een dus een (verhaals)rechtsbijstandsverzekering nodig.

 

Contractuele geschillen

Tot slot biedt 112schade.nl geen oplossing voor contractuele geschillen. Dit is bijvoorbeeld een geschil met de garage. Een verhaalsrechtsbijstandsverzekering biedt hier vaak weer wel dekking voor.

 

Meer informatie 112schade.nl

Voor meer informatie over de verhaalservice van 112schade.nl of om een verhaalsactie via 112schade op te starten kunt u de website van 112schade.nl bezoeken.

Veel gestelde vragen (FAQ) over de verhaalservice van 112schade.nl

Aan het juridisch advies en de verhaalservice van 112schade.nl zijn geen kosten verbonden. Het is een gratis service. 112schade.nl werkt overigens niet op no cure no pay basis. Dit kan namelijk betekenen dat in geval van succes, kosten van je schade-uitkering af gaan. 112schade.nl werkt dus niet met een ‘no cure no pay’ regeling. Je ontvangt de volledige verhaalde schade, omdat de kosten van 112schade.nl apart verhaald worden op de tegenpartij.

Ja, dat kan. Iedereen die geen dekking heeft op zijn bestelautoverzekering of rechtsbijstandsverzekering kan bij 112schade.nl een schade insturen. Dit is voor particulieren en voor bedrijven.

Nee, je krijgt geen kosten in rekening gebracht door 112schade.nl. Als het onverhoopt niet lukt om de schade op een tegenpartij te verhalen, dan zijn de kosten voor 112schade.nl. De service is echt gratis.

Je kunt letselschade, materiële schade en loonschade. Deze kunnen door 112schade op de aansprakelijke tegenpartij verhaald worden.

Jazeker. Ook letselschades kunnen via de verhaalservice verhaald worden op een aansprakelijke tegenpartij. 112schade kan bovendien ook een onafhankelijke expert inschakelen. 

Nee, de verhaalservice is gratis. Als de schade succesvol verhaald wordt, dan ontvang je de volledige schadevergoeding. 112schade.nl krijgt zijn kosten namelijk ook van de tegenpartij vergoed.

Nee, maar niet voor jou. Uiteraard is deze service niet kosteloos, maar door middel van een opdrachtmachtiging mag 112schade de kosten voor u bij de tegenpartij verhalen.

Ja, dat kan als de aanrijding in Nederland heeft plaats gevonden. Een schade die in het buitenland is ontstaan kan niet verhaald worden. Een schade in Nederland door een auto met en buitenlands keneteken kan wel verhaald worden. Je moet er overigens wel rekening mee houden dat het verhalen van deze schades meestal een stuk langer duren.