Spring naar hoofd-inhoud

Autoverzekering vergelijken en direct afsluiten

Auto verzekeren door de premie te vergelijken en de goedkoopste autoverzekering direct met hoge korting afsluiten

Autoverzekering vergelijken en afsluiten via de uitgebreide vergelijking van de goedkoopste personenautoverzekeringen. Bij AutoVerzekeringen.nl krijg je bovendien altijd een hoge korting op de premie voor je verzekering. Maak daarom online een berekening van de gunstigste premie. Je kunt deze vervolgens digitaal aanvragen.

Vergelijking autoverzekeringen

Maak eenvoudig een vergelijking van een groot aantal autoverzekeringen. Vul eerst de gegevens van je auto in. Kies vervolgens de gewenste dekking voor je verzekering. Selecteer daarna de goedkoopste verzekeraar. Voeg eventueel nog aanvullende dekkingen toe. Tot slot kun je de beste polis online aanvragen.

Autoverzekering vergelijken en afsluiten

Autoverzekeringen vergelijken, gunstigste autoverzekering selecteren en direct aanvragen

Autoverzekering vergelijken via AutoVerzekeringen.nl

AutoVerzekeringen.nl biedt een aantal voordelen. Als je de autoverzekering vergelijkt en afsluit bieden wij onder andere:

  1. Hoge online premiekorting op je autopolis
  2. 14 dagen bedenktijd na afsluiten van je verzekering
  3. Jaarlijkse automatische vergelijking van je verzekeringspolis
  4. Digitale PolisMap en PolisMap App
  5. Na iedere schade een vergelijking van schade claimen of niet
  6. Unieke vergelijking voor je 2e gezinsauto

AutoVerzekeringen.nl voor onafhankelijke vergelijking van autoverzekeringen

Wij vergelijken de autoverzekeringen van verschillende verzekeraars. Daardoor vind jij de goedkoopste autopolis. De vergelijking van de verzekeringen is objectief. Bovendien hebben wij geen voorkeur voor een verzekeraar. Onze vergoeding voor het vergelijken en aanvragen is voor iedere verzekeraar hetzelfde.

Autoverzekering vergelijken van meerdere verzekeraars

Autoverzekeringen vergelijken van zo veel mogelijk verzekers om de gunstigste te vinden. In de vergelijking zitten onder andere ASR, Rhion, Zero, Avéro Achmea, Voogd & Voogd en Natinale-Nederlanden.

Verplichte verzekering voor je auto

Je bent in Nederland verplicht om je auto te verzekeren. De auto moet minimaal voor wettelijke aansprakelijkheid verzekeren. Als je de auto niet verzekerd is dan kun je namelijk een boete krijgen. De wettelijke aansprakelijkheid is als jij een schade veroorzaakt bij iemand anders. De verzekeraar vergoed dan de schade van de tegenpartij. Voor de laagste premie kun je een vergelijking maken.

Grote verschillen tussen de premies

In een vergelijking van autoverzekeringen zie je soms grote verschillen tussen de premies. Iedere verzekeraar rekend namelijk zijn eigen premie. De premie van de verzekering voor de auto is bovendien van meerdere factoren afhankelijk, zoals de postcode, soort auto, gewicht van de auto en de korting voor schadevrije jaren.

Eerlijk vergelijken

Om een eerlijke vergelijking te kunnen maken moeten de uitgangspunten hetzelfde zijn. Bij het vergelijken van de verschillende autoverzkeringen kun je op een aantal dingen letten. Is de dekking hetzelfde: wettelijke aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Hoe lang is de auto voor nieuwwaarde verzekerd. Ook de hoogte van het eigen risico kan verschillend zijn.