Spring naar hoofd-inhoud

Autoverzekering vergelijken en afsluiten

Auto verzekeren door de premie te vergelijken en de goedkoopste autoverzekering direct met hoge korting afsluiten

Autoverzekering vergelijken en afsluiten via de uitgebreide vergelijking van de goedkoopste autoverzekeringen. Bij AutoVerzekeringen.nl krijg je bovendien altijd een hoge korting op de premie voor je autoverzekering. Maak daarom online een berekening van de gunstigste premie voor je autoverzekering en je kunt deze vervolgens digitaal aanvragen.

Autoverzekering aanvragen

Maak eenvoudig een vergelijking van een groot aantal autoverzekeringen. Vul eerst de gegevens van je auto in. Kies vervolgens de gewenste dekking voor je autoverzekering. Selecteer daarna de goedkoopste autoverzekering. Voeg eventueel nog aanvullende dekkingen toe. Tot slot kun je de beste autoverzekering online aanvragen.

Autoverzekering vergelijken en afsluiten

Autoverzekeringen vergelijken, gunstigste autoverzekering selecteren en direct aanvragen

Autoverzekering vergelijken via AutoVerzekeringen.nl

AutoVerzekeringen.nl biedt een aantal voordelen. Als je de autoverzekering vergelijkt en afsluit bieden wij onder andere:

  1. Hoge online premiekorting op je autoverzekering
  2. 14 dagen bedenktijd na afsluiten van je autoverzekering
  3. Jaarlijkse automatische vergelijking van je autoverzekering
  4. VIP schadeservice in geval van schade aan je auto
  5. Digitale PolisMap en PolisMap App
  6. Na iedere schade een vergelijking van schade claimen of niet
  7. Unieke vergelijking voor je 2e gezinsauto

 

Wij vergelijken onafhankelijk autoverzekeringen

Wij vergelijken de autoverzekeringen van verschillende verzekeraars. Daardoor vind jij de goedkoopste autoverzekering. De vergelijking van autoverzekeringen is objectief en wij hebben geen voorkeur voor een verzekeraar. Onze vergoeding voor het vergelijken en aanvragen van een autoverzekering is voor iedere verzekeraar hetzelfde. AutoVerzekeringen.nl is danook geen verzekeraar.

Autoverzekering vergelijken van meerdere verzekeraars

Autoverzekeringen vergelijken van zo veel mogelijk verzekers om de gunstigste te vinden. Wij vergelijken de autoverzekeringen van onder andere ASR, Rhion, Zero, Avéro Achmea, Voogd & Voogd en Natinale-Nederlanden.