Spring naar hoofd-inhoud

VIP Schadeservice voor zorgeloos schadeherstel

Als je een schade hebt, dan is dat al vervelend genoeg. Als je auto bij ons casco verzekerd is, dan bieden wij je onze VIP schadeservice aan. Hiermee bieden wij heel veel gemak en veel service. Daardoor wordt je schade zo snel en makkelijk mogelijk voor je opgelost. Hier hoef je trouwens niets voor te doen. Als je een schade hebt en deze meldt via de PolisMap, dan ontvang je automatisch een uitnodiging voor de VIP schadeservice.

Een aantal voordelen van onze VIP schadeservice

Als klant van AutoVerzekeringen.nl heb je dus niet alleen de goedkoopste premie, behoud je de laagste premie door onze automatische vergelijking, maar bieden wij ook nog eens een geweldige schadeservice aan onze klanten. HIeronder een aantal van de voordelen:

  • Je wordt volledig in de watten gelegd, als een echte VIP
  • Je hoeft niet meer naar een hersteller voor een intake
  • Altijd gratis halen en brengen van je auto
  • Altijd gratis vervangend vervoer
  • Je kunt de voortgang van het herstel eenvoudig digitaal volgen
  • Automatisch een claimanalyse voor je autoverzekering

Automatische claimanalyse na een schade

Is het verstandig om een schade op je autoverzekering te claimen of niet? Als je een schade hebt die niet te verhalen is op een tegenpartij dan heeft dit gevolgen voor je schadevrije jaren. Ieder jaar dat je geen schade hebt krijg je een schadevrij jaar extra. Voor iedere schade die je hebt gaan er 5 schadevrije jaren af. Hierdoor wordt je premie vaak (een stuk) hoger. Het is dus belangrijk om te berekenen wat voordeliger is. De schade claimen en vergoed krijgen met eventueel een hogere premie, of de schade voor eigen risico nemen en je lagere premie behouden.

Schade op je autoverzekeringen claimen of niet

Na een schade maken wij voor onze klanten automatisch een claimanalyse of het verstandig is om de schade te claimen of niet. Je hebt dan een jaar vanaf de schadedatum de tijd om de schade terug te betalen aan de verzekeraar. Daarna zal de verzekeraar je schadevrije jaren herstellen en je premie verlagen.

Online schade melden via de digitale PolisMap

Als je een schade hebt aan je auto of een schade bij iemand anders hebt veroorzaakt, dan kun je de schade claimen op je autoverzekering. Inloggen op de PolisMap om een schade te melden >>