Ditzo Autoverzekering

Ditzo is nu a.s.r. Ik kies zelf

Ditzo is een Nederlands verzekeringsbedrijf. Ditzo biedt sinds 2006 rechtstreeks verzekeringen aan klanten aan. Zij zijn onderdeel van a.s.r. verzekeringen. Ditzo biedt een breed scala aan verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, reis- en gezondheidsverzekeringen. 

Ditzo maakt verder gebruik van technologische innovaties om klanten te helpen hun verzekeringsportefeuille te beheren. Ditzo biedt een mobiele app voor klanten om hun verzekeringen te beheren, toegang te krijgen tot informatie over verzekeringen en kortingen te ontvangen. Ditzo heeft een klantenservice om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste verzekeringen.

Ditzo is nu a.s.r. Ik kies zelf

Vanaf 17 april 2023 is de naam van Ditzo veranderd in a.s.r. De verzekeringen van Ditzo kun je nu afsluiten via a.s.r. Ik kies zelf.

bereken je Ditzo premie autoverzekering

Voordelen van de Ditzo autoverzekering

  • Ditzo is onderdeel van ASR Verzekeringen
  • Ditzo krijgt van klanten een boordeling van 8,1 (01-08-2022)
  • Je kunt je schade bij Ditzo melden via WhatsApp
  • Als je een vraag hebt, dan kun je deze stellen via de LiveChat
  • Verzeker je meerdere auto's? Dan krijg je 10% extra korting

De autoverzekering van Ditzo liever eerst even vergelijken?

Maak een uitgebreide vergelijking van de autoverzekeringen van Allianz Direct, Centraal Beheer, Ditzo, Hema, FBTO, Inshared, Nationale-Nederlanden, Ohra en Univé. Daarna kun je de autoverzekering direct aanvragen.

niet in de wacht Ditzo Autoverzekeringen