Autoverzekering voor tweede gezinsauto, vergelijk alle combinaties

Autoverzekering voor tweede gezinsauto, vergelijk alle combinaties. Voor een 2e gezinsauto zijn meerdere combinaties voor de goedkoopste autoverzekeringen mogelijk. Bereken alle combinaties voor de goedkoopste oplossing voor je autoverzekeringen. Je bouwt namelijk per autoverzekeringschadevrije jaren op.

Veel premie besparen voor twee gezinsauto's

Heb je een auto met een autoverzekering en je koopt een tweede auto, dan heb je hier ook een autoverzekering voor nodig. Voor de tweede auto start je weer met 0 schadevrije jaren. Toch kun je veel besparen dat de slimste en goedkoopste oplossing voor de twee auto's te vinden. Het vinden van de goedkoopste oplossing voor beide autoverzekeringen is helaas wel ingewikkeld. Je moet alle mogelijke combinaties en oplossingen berekenen en vergelijken.

Let op! Je bouwt schadevrije jaren per autoverzekering op

De schadevrije jaren zijn persoonsgebonden. Bovendien bouw je per autoverzekering schadevrije jaren op. Je hebt bijvoorbeeld 10 schadevrije jaren op je eerste auto. Als je een tweede auto koopt, dan start je voor de 2e auto weer op 0 schadevrije jaren.

Stappen voor het vinden van de goedkoopste autoverzekering voor een tweede gezinsauto

Om de goedkoopste premie voor je tweede gezinsauto te vinden moet je een aantal stappen doorlopen. De schadevrije jaren kun je het beste toepassen op de autoverzekering met de hoogste premie. Dan heb je het meeste voordeel van de premiekorting op basis van de schadevrije jaren. Sommige verzekeraars hebben een speciale autoverzekering voor tweede gezinsauto's. Hieronder de stappen die je kunt volgen om de goedkoopste autoverzekeringen te vinden.

  1. Maak een premievergelijking voor je eerste auto en vul 0 schadevrije jaren in
  2. Maak een vergelijking voor je tweede gezinsauto en vul 0 schadevrije jaren in
  3. Bepaal welke auto de hoogste premie voor een autoverzekering heeft
  4. Maak nogmaals een premievergelijking voor deze duurste auto en vul nu wel je eigen schadevrije jaren in
  5. Maak een berekening bij dezelfde verzekeraar uit stap 4 voor een tweede gezinsauto autoverzekering
  6. Vind je dit te lastig? Vraag bij ons een voorstel voor beide autoverzekeringen aan, dan vinden wij de gunstigste combinatie

Autoverzekering tweede gezinsauto vergelijken

Bereken de premie voor je autoverzekering voor de eerste auto en voor de tweede gezinsauto. Vind de autoverzekering die het beste bij je past met de laagste premie.