Spring naar hoofd-inhoud

Allianz Direct wint voor tweede jaar op rij "Independer Award Auto 2023"

Voor het tweede opeenvolgende jaar heeft Allianz Direct de prestigieuze "Independer Award Auto" gewonnen, uitgereikt door Independer, de grootste vergelijkingssite van Nederland. Deze bekroning gaat naar de autoverzekeraar die de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het gaat hierbij niet alleen om de premie, maar ook om het product en de service. Allianz Direct heeft wederom de titel in de wacht gesleept en is dit jaar opnieuw uitgeroepen tot de beste autoverzekeraar. Bovendien hebben klanten via www.independer.nl de afgelopen twaalf maanden massaal gekozen voor de autoverzekering van Allianz Direct. Univé en ASR zijn respectievelijk op de tweede en derde plaats geëindigd.

Independer: Waardering voor Uitmuntendheid en Klanttevredenheid

Suzan Samson, verzekeringsexpert bij Independer, feliciteert Allianz Direct met hun prestatie: "Twee jaar op rij winnen is geen makkelijke opgave in deze concurrerende markt. Complimenten voor het vasthouden van een goede prijs en kwaliteit voor de consument. Dat laatste zie je ook goed terug in het klantcijfer van een 7.9 en 83% van de klanten beveelt Allianz Direct aan."

Allianz Direct: Trots op Uitmuntendheid

Ron Adams, Tribe Lead Marketing & Sales bij Allianz Direct, deelt zijn enthousiasme: "We zijn super trots op het winnen van deze prijs voor het tweede jaar op rij. Voor ons is het een bevestiging dat onze klanten niet alleen onze scherpe prijs waarderen, maar ook de kwaliteit van onze producten en service. Een geweldige opsteker voor alle Allianz Direct collega’s die iedere dag hun uiterste best doen voor onze klanten."

Over de Independer Award

Sinds 2022 wordt de "Independer Award" uitgereikt in vier categorieën: wonen, energie, auto en zorg. Deze jaarlijkse prijs wordt toegekend op basis van de prijs-kwaliteitverhouding en wordt bepaald door middel van een wiskundige formule. Deze formule is gebaseerd op het advies dat experts zouden geven en neemt duizenden adviezen van tientallen verzekeringsexperts in overweging. Alle verzekeringen die op www.independer.nl kunnen worden vergeleken, worden beoordeeld op basis van deze formule, waardoor een objectieve vergelijking mogelijk is. De formule houdt rekening met zowel persoonlijke situaties als het type verzekering. Autoverzekeringen hebben immers andere kenmerken dan bijvoorbeeld zorgverzekeringen. Dankzij deze combinatie kan Independer persoonlijk advies geven aan zijn gebruikers.

Informatie over Allianz Direct

Soort aanbiederDirect writer (verzekeraar)
Onderdeel of eigendom vanAllianz (verzekeraar)
Soort informatieAward gewonnen
Autoverzekering aanvragenwww.allianzdirect.nl