Spring naar hoofd-inhoud

Het Regent Sterren voor Nationale-Nederlanden. De particuliere Autoverzekeringen in het Zekerheidspakket Particulieren van Nationale-Nederlanden worden bekroond met een regen van MoneyView sterren. In het jaarlijkse Special Item van MoneyView met als thema Autoverzekeringen, scoort Nationale-Nederlanden opmerkelijk goed. Dit succes is een reden tot vreugde en trots voor Nationale-Nederlanden.

Vijf Sterren voor Polisvoorwaarden

Nationale-Nederlanden verdient vijf sterren voor zowel de Volledig Casco als de Beperkt Casco Autoverzekering. Dit plaatst Nationale-Nederlanden respectievelijk op de eerste en tweede plaats in vergelijking met onze concurrenten. Zelfs met hun WA verzekering scoren ze vier sterren en bereiken ze een vijfde positie. Kortom, welke autoverzekering je ook bij Nationale-Nederlanden afsluit, je gaat altijd goed verzekerd de weg op!

Waar Blinkt Nationale-Nederlanden in Uit?

Voor de Volledig Casco Autoverzekering biedt Nationale-Nederlanden een royale vergoeding bij hulpverlening, vergeleken met andere Volledig Cascoverzekeringen op de markt. De Beperkt Casco Autoverzekering heeft een van de meest gunstige occasion-waarderegelingen van alle onderzochte beperkt cascoverzekeringen.

Verbeteringen aan Nationale-Nederlanden Autoverzekeringen

Sinds half juli heeft Nationale-Nederlanden tal van verbeteringen doorgevoerd aan hun Autoverzekeringen. Ze hebben aanpassingen gedaan aan zowel de tarieven, bijvoorbeeld voor elektrische auto's, als aan de polisvoorwaarden. Vanaf nu heb je niet alleen verbeterde basisvoorwaarden, maar ook veel meer keuzemogelijkheden. Denk aan de verkeersschadeverzekering, pechhulp, accessoiredekking en de nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling.

MoneyView Onderzoek

Net als in voorgaande jaren wordt uitgebreid onderzoek gedaan naar zowel de prijs als de voorwaarden. Dit jaar wordt in het bijzonder ingegaan op de invloed op de premie van het aantal schadevrije jaren van de verzekeringnemer en worden de verschillende waarderegelingen en uitkeringen nader toegelicht. We beginnen uiteraard met de MoneyView ProductRating. De ProductRating voor autoverzekeringen bestaat uit een prijs- en voorwaardenrating voor alle dekkingsvormen, te weten wettelijke aansprakelijkheid (WA), beperkt casco (BC) en Volledig Casco (VC).

MoneyView ProductRating Volledig Casco (VC)

Voor de ProductRating Prijs zijn 42 VC-producten onderzocht. De profielenset ter bepaling van deze rating is gebaseerd op 45 (markt)representatieve postcodes, 10 combinaties van leeftijden en schadevrije jaren en een uitgebreide autoselectie. De gebruikte autoselectie varieert per dekkingsvorm. De klantprofielen zijn gebaseerd op 128 auto's, bestaande uit een marktconforme selectie uit de bouwjaren 2013 tot en met 2022. Dit resulteert in 57.600 fictieve klantprofielen. Voor de ProductRating Voorwaarden zijn 38 producten onderzocht. Hiervoor zijn 119 kenmerken uit de MoneyView ProductManager geselecteerd, geclusterd en gewogen.

MoneyView ProductRating Beperkt Casco (BC)

Voor de ProductRating Prijs zijn 34 BC-producten onderzocht. Voor de BC-dekking zijn 197 auto's doorgerekend, bestaande uit een (markt)representatieve selectie uit de bouwjaren 2008 tot en met 2017. Dit resulteert in 88.650 fictieve klantprofielen. Voor de ProductRating Voorwaarden zijn 34 producten onderzocht. Hiervoor zijn 120 kenmerken uit de MoneyView ProductManager geselecteerd, geclusterd en gewogen.

Nationale-Nederlanden Autoverzekering

Nationale-Nederlanden biedt een royale vergoeding bij hulpverlening in vergelijking met andere volledig cascoverzekeringen op de markt. Het is de tweede keer op rij dat Nationale-Nederlanden vijf sterren op het gebied van voorwaarden behaalt. Nationale-Nederlanden heeft ook een van de meest gunstige occasion-waarderegelingen van alle onderzochte autoverzekeringen.